Categorieën
Brussel Actua

Stad Brussel kiest voor lageloonflats

De Stad Brussel gaat 656 van de 2.800 flats die ze aan middeninkomens verhuurt, voortaan voorbehouden aan mensen met een laag inkomen. De Stad wil hiermee de mensen bedienen die net te veel verdienen om recht te hebben op een sociale woning. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Musikometro: Muzikale hoogstandjes in de metro Beroemde Brusselse, Vlaamse en Waalse muzikanten busken in Brusselse metrostations tijdens de eerste editie van het muziekfestival Musikometro. Niet minder dan dertig akoestische concerten staan gepland op acht verschillende ondergrondse locaties.
  • Licht en verlichting op Open Monumentendagen Licht speelt een belangrijke rol in elk gebouw. Maar als ‘Licht en verlichting’ het thema wordt van de Open Monumentendagen, levert dat een selectie op met daarin enkele ware erfgoedparels. Wij leiden u langs de absolute hits, die bovendien maar mondjesmaat toegankelijk zijn. Files zijn dus niet onmogelijk.
  • Virtuele rondleiding op Open Monumentendagen Met als thema ‘Licht en verlichting’ zetten op 15 en 16 september 85 monumenen hun deuren open. Wij brengen de selectie van erfgoedparels in kaart en geven u nu al een virtuele rondleiding.
Share