Categorieën
Brussel Actua

Picqué wil voetbalstadion op Schaarbeek-Vorming

De Brusselse regering wil dat er een nieuw voetbalstadion op de site van Schaarbeek-Vorming komt. Dat zei minister-president Charles Picqué (PS) na zijn beleidsverklaring bij de start van het Brusselse parlementaire jaar. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • ‘Lijst knelpuntberoepen is maat voor niets’ In Brussel maken de werkgevers amper gebruik van de nieuwe knelpuntberoepen-regeling, die toelaat om met een heel simpele procedure werknemers te laten overkomen uit landen als Polen en Roemenië. Vorig jaar werden 120 arbeidskaarten uitgereikt aan Oost-Europeanen met een knelpuntberoep, in de eerste acht maanden van dit jaar 320, tegen bijna 20.000 in Vlaanderen.
  • Iriskoepel, een slecht feuilleton De politieke strijd binnen Iris, de koepel van de openbare ziekenhuizen, woedt met de dag heviger. Voor de Franstalige liberalen van MR is Yvan Mayeur (PS) (opnieuw) de kop van Jut.
  • Ontdekkingstocht langs hightech animatiestudio’s Op de Internationale Werelddag van de Animatie stippelt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) in samenwerking met drie Brusselse animatiestudio’s op zondagmiddag 28 oktober een ontdekkingsparcours uit. Een unieke kans om met eigen ogen vast te stellen dat Brussel Deze Week de voorbije jaren niet overdreef met zijn berichtgeving over de opmerkelijke heropleving van de animatiesector. En de projecten blijven maar mooier en grootser worden.
Share