Categorieën
Brussel Actua

Gomb-woningen worden duurder

De Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij voor Brussel (Gomb) wil de verkoopprijs van haar appartementen verhogen. Tegelijk ligt er een voorstel op tafel om een deel van de woningen voor te behouden aan de laagste inkomens. Die zouden ook een grotere korting krijgen bij de aankoop. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Postsorteerders schorten staking voorlopig op De staking bij de sorteercentra van De Post in het Brussels Gewest is voorlopig van de baan. Op die manier willen de vakbonden naar eigen zeggen aan de directie hun bereidheid tonen om aan een oplossing te werken en de vertragingen in de bedeling van de poststukken oplossen. Afgelopen nacht is er maar één nachtsorteerder niet aan het werk gegaan, de rest van het personeel heeft opnieuw gewerkt.
  • Eurostar rijdt 25 minuten sneller De Eurostar rijdt vanaf deze week in 1 uur en 51 minuten van Brussel-Zuid naar het nieuwe eindstation St Pancras in Londen. Dat is ongeveer 25 minuten sneller dan voorheen. De kortere reistijd wordt, ook in Brussel, uitgebreid gevierd.
  • Macbeth krijgt eigen theatertje in het Warandepark In het Warandepark, tegenover de ingang van het parlement, is een mobiele theaterzaal neergestreken, geïnspireerd op de Elizabethaanse tijdgeest. Het hoge gevaarte met trappen rondom werd in Zwitserland door Les Ateliers de l’Orme gefabriceerd om een intiem en historisch kader te scheppen voor een feeërieke versie van de theaterproductie Macbeth (circa 1608) van William Shakespeare.
Share