Categorieën
Brussel Actua

Brandweer moet stoppen voor rood licht

De vakbonden van de Brusselse brandweer roepen de brandweermannen op om voortaan altijd de wet te respecteren voor een rood licht. De chauffeurs van brandweerwagens vrezen dat ze binnenkort boetes moeten betalen wanneer ze tijdens een interventie een bekeuring krijgen. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Torenflats aan het kanaal Er is een principeakkoord tussen de Stad Brussel en de projectontwikkelaar Atenor voor de bouw van een hoge woontoren aan het kanaal, tegenover Thurn & Taxis. Dat bevestigen beide partijen. De befaamde Britse architect David Chipperfield maakt het ontwerp. Er komen 350 appartementen.
  • Prostitutiebuurt wordt ’s nachts afgesloten Het stadsbestuur van Brussel en het buurtcomité van de Alhambrawijk hebben een voorlopig compromis om de overlast door straatprostitutie in te dijken. Vanaf begin 2008 wordt een aantal straten ’s avonds en ’s nachts afgesloten voor het autoverkeer.
  • Global Anatomy: globaal gesproken zwijgen Benjamin Verdonck en Willy Thomas discussiëren er nog over of ze in hun tweemansproject Global anatomy misschien toch één woord zouden laten vallen. Maar verder hullen ze zich voor hun theatrale antwoord op het vraagstuk van de globalisering in stilzwijgen.
Share