Categorieën
Brussel Actua People & Lifestyle Vorst Wonen in Brussel

Koud en warm

De grachtToen ik als klein kind een beetje van alles wou, werd ik er steevast op gewezen dat ik niet van twee walletjes kon eten. Het heeft mijn doen en laten steeds bepaald. Keuzes maken is nu éénmaal een onderdeel van het leven.
Eens je politicus wordt, hoeft dit blijkbaar allemaal niet meer zo, maar je ontwikkelt ter compensatie wel de eigenschap om koud en warm gelijk te blazen 😉 Enerzijds werd nog vrij recentelijk besloten door het Gewest dat de stralingsnormen voor GSM-masten drastisch werd teruggeschroefd (omdat men niet weet hoeveel gevaar er is). Dit zal als gevolg hebben dat er meer masten zullen moeten komen omdat de dekking op bepaalde plaatsen gewoon onvoldoende zal zijn. En waar er onvoldoende dekking is, moet je GSM zélf harder stralen (het zijn niet enkel de masten). Dat je deze GSM meestal òp je lichaam draagt geeft uiteraard een serieuze verhoogde straling voor je lichaam (cijfers die hoger liggen dan wat je van een mast op afstand kan ervaren).
Gisteren vragen een groot deel van meerderheid én oppositie in Vorst om op hun grondgebied geen extra masten toe te laten. Dus hier vragen politici aan andere politici eigenlijk geen gevolgen te geven aan de noden gecreëerd door hun eigen beslissing… dat is volgens mij koud en warm blazen, van twee walletjes tegelijk willen eten.

Mijn ouders wisten me ook te vertellen dat wie van twee walletjes wil weten in de gracht valt. Ik kijk er alvast naar uit!

Foto van Hans Splinter, gepubliceerd onder Common Creative License

Share