Categorieën
Brussel-Stad Shopping

Brussel op lijst met mooiste boekhandels ter wereld

De Britse Guardian heeft een interessant artikel gepubliceerd met een lijst van de tien mooiste boekhandels ter wereld: op een zéér eervolle 7e plaats mag Brussel plaatsnemen met POSADA (http://www.posada.be/), te vinden in de Magdalena Straat / Rue de la Madeleine 29 te 100 Brussel (Proust zou nog fier zijn ook op zo’n mooie verwijzing…).

Natuurlijk zijn er in Brussel nog andere (verdwenen) monumenten voor de bibliofiel! Wie herinnert er zich nog de Plukvogel? Nog een favoriet is natuurlijk het statig-deftige Tropismes (waar ze nog prachtig kunnen kaften)

Share

Door Thomas

Thomas VAN WAEYENBERGE, geboren en getogen in Brussel, vader van 3 jonge kinderen, en actief in institutionele relaties op wereldvlak. Cosmpoliet die toch graag thuis komt in Brussel: “One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.” – Henry Miller. Interesse in fotografie, architectuur, urbanisatie en duurzame ontwikkeling. Contact: www.wacondah.com of vw.thomas@gmail.com. Foto's op www.flickr.com/wacondah. Located at Schuman 6 - with an attitude.