Categorieën
Elsene Resto, Café & Uitgaan

Frit Flagey moet blijven

feu frit flagey

Vorige week las ik in Brussel Deze Week het schokkende nieuws dat Frit Flagey misschien moet verhuizen

Graag had ik via BrusselBlogt een oproep gedaan om het voortbestaan van Frit Flagey op het Flageyplein te garanderen!

Over het feit dat hun fritjes zalig lekker zijn en dat beide heren heel vriendelijk en professioneel zijn wil ik het hier zelfs nog niet hebben, want hetgeen mij het meest tegen de borst stuit is dat deze frituur zou moeten verdwijnen nu de werken op het Flageyplein bijna klaar zijn … De frituur is tal van keren moeten verhuizen tijdens de eeuwigdurende werken, de klanten die met de auto kwamen hadden bijna geen plek om zich te parkeren, het frituur stond te midden van al het stof en lawaai van de werken en toch heeft Frit Flagey stand gehouden en dan nu zonder boeh of bah zomaar weggestuurd worden vind ik echt schandalig!

Daarom zou ik een oproep willen doen: stuur een e-mail met als onderwerp “ik wil dat Frit Flagey op het Flageyplein blijft” naar het e-mailadres: frituur.flagey@yahoo.fr
Als we genoeg mails bij elkaar krijgen kunnen we de gemeente misschien wel overhalen hun beslissing te herzien!

Save Frit Flagey!!!

Thomas Flebus

Share