Categorieën
Brussel Actua

Winkeldrukte aan de Noordrand

Vlaams-Brabant en Brussel plannen elk een splinternieuw winkelparadijs in de noordelijke rand van Brussel. Een van beide kan het maar halen, menen vastgoedspecialisten. De plotse interesse voor winkelcentra in het noorden van Brussel is geen toeval. Volgens studies is er een duidelijke markt voor een enorm shoppingcentrum in het noorden van Brussel. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Tien procent van kantoren staat leeg Bijna tien procent van de kantoren in Brussel staat leeg. Dat blijkt uit een studie van de Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij Gomb.
  • Burgemeesters niet akkoord met voorstel De Decker Heel wat Brusselse burgemeesters kunnen zich niet vinden in het voorstel van senaatsvoorzitter Armand De Decker (MR) om het aantal legislaturen voor burgemeesters in het Brussels Gewest te beperken tot twee. De Decker lanceerde het voorstel na de affaires in onder meer Sint-Pieters-Woluwe met de geschorste burgemeester Jacques Vandenhaute (MR).
  • De resten van Expo 58: De Moderne Tuin De stoffelijke resten van Expo 58 liggen verspreid over de Heizelvlakte, heel België en de rest van de wereld. Met Agenda gaan we wekelijks op zoek naar wat er nog van de wereldtentoonstelling terug te vinden is. In deze aflevering bekijken we hoe het met de Moderne Tuin vergaan is.
Share