Categorieën
Brussel-Stad Foto Sint-Gillis Wonen in Brussel

Magdawel?

Foto Niko

De dienst urbanisme pakt dezer dagen uit met een nogal in het oog springende voorlichtingsstunt.
Na vier jaar brusselervaring is er nog maar weinig waar ik vreemd van opkijk, maar toen ik vorige donderdag tijdens een avondwandeling op de brede middenberm van de Poincarélaan, ter hoogte van de Europa-esplanade (bij het Zuidstation) op dit felroze droomhuisje stuitte, dat hier ineens als een verdwaalde paddenstoel uit de grond was geschoten, bekroop mij toch weer even een “welwel,-wat-mag-dat-nou-weer-wezen”-gevoel.
Het blijkt om een initiatief te gaan van staatssecretaris voor Stedenbouw, Françoise Dupuis.
Ik merk dat jullie het er nog niet over gehad hebben, vandaar dat ik je alvast een paar kiekjes stuur.

Groeten,
Niko.
http://www.magdawel.be/


Foto Niko Versmessen

Share