Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 10 (2008)

Deze week foto’s die actuele evenementen in Brussel weergeven en enkele sfeerbeelden. Met een klein beetje commentaar.

JR in Brussels

Foto hierboven: JR in Brussels van brunodc. Deze vrouwenogen naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag mochten niet ontbreken. Originele compositie, leuk spel van herhaling en scherptediepte.

Bernache du Canada (Rouge-Cloître, Bruxelles)

Foto hierboven: Bernache du Canada (Rouge-Cloître, Bruxelles) van lilivanderhulst. Wonderbaarlijk, de adem uit de neus van die eend.

The Koninginnegalerij is still sexy as hell

Foto hierboven: The Koninginnegalerij is still sexy as hell van LegassePhoto. Een knappe foto van een knappe foto. Moet dringend eens gaan kijken in de Sint-Hubertusgalerij.

Wafelbak

Foto hierboven: Wafelbak van Exibit. En de 7de dag aten zij wafels. En de Maroliens zagen dat het goed was. (Persoonlijk ook gepasseerd en geen wafel gegeten – wat een wachtrij!)

Traction Avant

Foto hierboven: Traction Avant van terpino. Heerlijk hoe het licht op die auto valt, zowel van links als van rechts zo te zien. Zou terpino gefiltst hebben?

fashion-victims

Foto hierboven: fashion-victims van ie-fotografie. Ene met een knipoog om mee te eindigen. De titel is heerlijk gekozen. Tot volgende week.

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.