Categorieën
Brussel Actua

Investeringen in Mini-Europa ondanks dreigende sluiting

Hoewel de toekomst van Mini-Europa onzeker is, blijft het attractiepark vooralsnog investeren. Deze week worden de thermen van Széchenyi, de bekende baden van Boedapest, voorgesteld. De kans bestaat dat Mini-Europa en het zwemparadijs Océade in 2010 de deuren moeten sluiten Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Betogers Justitiepaleis ijverden voor vrijlating sans-papiers Gisterenavond verzamelden een honderdtal betogers aan het Justitiepaleis in Brussel om de vrijlating te eisen van de mensen zonder papieren die eerder die dag waren opgepakt. Bij een protestactie gisteren aan de Dienst Vreemdelingenzaken werden heel wat mensen zonder papieren en studenten opgepakt toen bleek dat ze van de betoging een kampeeractie met een tentenkamp wilden maken.
  • De ontmijning van een profetie Net op het moment dat ietwat fanatieke interpretaties, explosieve overtuigingskracht en een nietsontziende exclusiviteitsdrang het domein van de godsdiensten hebben getransformeerd tot een te mijden mijnenveld, komt een ongelovige literator met een vertaling van een van de heilige boeken. En gelukkig maar!
  • 1 mei tussen Rouppe en Katelijne Met de sociale verkiezingen in het vooruitzicht organiseert de socialistische vakbond opnieuw een groot 1 meifeest op het Rouppeplein. Top of the bill is niemand minder dan Axelle Red. SP.A organiseert voor de vierde keer op rij een eigen 1 meifeest.
Share