Categorieën
Den Vijfhoek People & Lifestyle Podium Reizen & Toerisme Resto, Café & Uitgaan Wonen in Brussel

Hulp gezocht

Voor mijn eindwerk fotografie doe ik even beroep op de lezers van brusselblogt. Ik ben namelijk een fotografische stadsgids van Brussel in elkaar aan het steken. Deze gids is vooral gericht op de studenten in de hoofdstad die Brussel niet of nauwelijks kennen. Ik heb momenteel een 20-tal locaties die in de gids zullen komen maar ik ben nog op zoek naar een aantal typische leuke Brusselse plaatsen,café’s,resto’s en winkels, … Ik denk hier vooral aan bvb een superbakker, een toffe kruidenierszaak, een marokkaans restaurantje, …
Op dit moment heb ik eigenlijk enkel “hippe” dingen vermeld (Bvb: Alice Gallery, de Monk, cinema Nova, Greenkitchen, Foxhole, Sussies, Wakko hairdressers, Parking 58, ..) maar ik zou graag een leuke mix willen maken tussen hippe-leuke-goedkope-bizare-multiculturele dingen !
Ik hoop dat jullie me op weg kunnen helpen 🙂

Van 24tem27 juni loopt trouwens onze eindejaarstentoonstelling waar ook mijn werk over Brussel zal te zien zijn (Hogeschool Narafi, Kasteel Dudenpark in Vorst)

groetjes !

Ellen (Whoa Ellie zal jullie mss bekender klinken 😉

Share