Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 18 (2008)

Lente in de stad. Mensen komen weer buiten. Verder ook een reeks van drie Uit in Brussel. En een van het Atomium.

Porte de Halle

Foto hierboven: Porte de Halle van PrakticaMTL5. Joepie, een Fish-eye foto. Ik wil er meer van zien!

lolly-flavour

Foto hierboven: lolly-flavour van ie-fotografie. Als ik het goed begrepen heb is dit een soort zelfportret met twee. Zeer geslaagde kadrage.

Parking 58

Foto hierboven: Parking 58 van Whoa Ellie. Leuk hoe die jongen net omkijkt. Al heeft hij zijn ogen dicht. Parking 58 is een echte aanrader voor wie van panorama’s houdt.

stand firm

Foto hierboven: stand firm van PrakticaMTL5. Sfeervol, levensecht portret. Een ingescande foto, gok ik.

Atomium IR

Foto hierboven: Atomium IR van Stanographies. Ja, ik twijfelde omdat het wéér het Atomium is, maar de foto bleef me raken, dus heeft die het verdiend.

Jazz Dance ¬ 0660

Foto hierboven: Jazz Dance ¬ 0660 van Lieven SOETE. Goede compositie, mooie kleuren.

Axelle Red @ 1 Mei

Foto hierboven: Axelle Red @ 1 Mei van naftalina007. De kleuren van de achtergrond – en van haar haar – zijn geweldig. Het is niet makkelijk om optredens goed weer te geven, maar deze foto is er in geslaagd. Ook al zijn haar ogen dicht (alweer).

Tiken Jah Fakoly @ AB

Foto hierboven: Tiken Jah Fakoly @ AB van el*bandido. Uitgebreid verslag op tropicalidad.be. En jawel: zijn ogen zijn ook dicht. Het zal aan mij liggen, zeker?

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.