Categorieën
Brussel Actua Foto Schaarbeek

Schaarbeek viert de overwinning van Turkije

Ik zal het vanavond alvast geweten hebben dat Turkije gewonnen heeft van Tchechië en zo doorgaat naar de kwartfinales van dit EK. Zowel de Rogierlaan als de Haachtse Steenweg waren volledig rood en wit gekleurd. Een groot feest. In al die jaren waarin ik hier woon, zal ik dit nog nooit zo sterk hebben gezien als nu!

victoire-turquie-38

Als ik vooral één sterk moment moet onthouden, dan is het de politieman die op het kruispunt van de Rogierlaan en de Haachtse Steenweg het verkeer trachtte te regelen en opeens volledig omsingeld werd door feestende supporters. Zolang er geen versterking kwam, kon die man op zijn eentje niks doen!

victoire-turquie-52

Ik ben wat sfeerfoto’s gaan nemen die u op mijn flickr terugvindt! Indien u net als ik tussen de toeterende auto’s in Schaarbeek woont wens ik u alvast een goede nacht toe (want de andere Brusselaars slapen waarschijnlijk op dit uur al)!

victoire-turquie-24

victoire-turquie-28

Share