Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 27 (2008)

Couleur Café, Bruxelles

Foto hierboven: Couleur Café, Bruxelles van isidro2007. Couleur Café – de naam zegt het al – levert altijd weer kleurrijke beelden op.

Brussel - Matonge

Foto hierboven: Brussel – Matonge van Koinsky. Een mooi groepsportret in zwart-wit. Merk op hoe de man in het midden strak in de lens kijkt.

mixture urbaine 21

Foto hierboven: mixture urbaine 21 van Hannes De Geest. Graffiti op een van de gebouwen van de sociale woningmaatschappij De Jetse Haard.

.

Foto hierboven: . van nikoversmessen. Een mooi beeld van een van de nochtans niet zo fraaie Brusselse stadskankers. Misschien was dat de reden waarom de fotograaf sprakeloos bleef en zijn foto slechts met een punt (.) betitelde.

Fête de la Cerise - Kersfeest

Foto hierboven: Fête de la Cerise – Kersfeest van Jideb. Een mooi sfeerbeeld van het Feest van de Kers dat jaarlijks in Schaarbeek plaatsvindt. De kers en de ezel zijn de symbolen van de gemeente Schaarbeek.

Fête de la Musique ¬ 3671b

Foto hierboven: Fête de la Musique ¬ 3671b van Lieven SOETE. Het Fête de la Musique was dit jaar al aan zijn 24ste editie toe. Een mooi portret van een mooie dame die het schippersklavier bespeelt.

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.