Categorieën
Resto, Café & Uitgaan

Brosella Jazz

Brosella FolkJemenfish vroeg: hoe was’t?
Na 19h, droog en aangenaam! Ook ik heb me wat laten tegenhouden door het weer. Een late bui in het zuiden van de stad deed me twijfelen of ik de optredens al vanaf 17h wou volgen. 16h50: serieuze opklaring, damn! Te laat om nog op tijd te zijn voor Mathilde Renault, dus nog even naar de koers gekeken (’t was indrukwekkend gisteren, niet?).
Uiteindelijk zijn we later vertrokken om nog een deel van Rabih Abou Khalil kunnen meepikken. Voor wat ik zag, een optreden die met superlatieven dient beschreven te worden. Bis-nummers en een uitzinnig enthousiast publiek, moet het nog meer zijn?
Ben Sluijs was wat minder toegankelijk voor de doorsnee muziekliefhebber, maar best te smaken. Mijn gezelschap dacht er duidelijk anders over… geen probleem: konden zij voor mij de drank gaan halen (Kriek Boon!!!)
Frank Vaganée vond ik dan weer wat te weinig geïnspireerd, maar het zat allemaal mooi in elkaar. Een beetje te veel partituren en te weinig jazz/impro naar mijn smaak. Maar gezien de ruime belangstelling waren er velen een andere mening toegedaan.
Dus, hoe was’t? Ik heb me aangenaam vermaakt, maar ook gefrustreerd gevoeld wegens geen geheugenkaart in mijn camera… 1 klein minpuntje: voor mensen die geen bier lusten (ja, dat bestaat!) was er niet eens de mogelijkheid tot een glas huiswijn. Dat had mijn wederhelft nu eens graag gehad, zie 😉
Ook muggenbeet was er en bespreekt op zijn blog.

Share