Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 33 (2008)

De BrusselBlogt schrijvers zijn nog steeds met vakantie, maar de fotografen en het fotoselectie-team zijn wel wakker. Dus presenteren we voor de 33’ste keer dit jaar de reeks BiB.

Shadow of the city hall on the carpet flower, Great Market, Brussels, Belgium

Foto hierboven: Shadow of the city hall on the carpet flower, Great Market, Brussels, Belgium van gbatistini. Het bloementapijt in 42 aan elkaar gelijmde foto’s resulterend in deze smaakmaker. 8 uur werk. Hoed af voor gbatistini.

Légende

Foto hierboven: Légende van comeonstacks. Mooi contrast in een foto die doet dromen.

MaracatuMixMosaic

Foto hierboven: MaracatuMixMosaic van naftalina007. Neen, het is geen Memori-spelletje waarbij je twee dezelfde plaatsje moet zoeken. Maar je wordt er even duizelig van. Plezant.

maracatumix

Foto hierboven: maracatumix van naftalina007. Het duurde eventjes voor mijn ogen zich wendden tot het echte onderwerp van deze foto, maar toen kwamen uit de wazige rokken twee muzikanten te voorschijn. Knap gedaan. Een foto waaraan de kijker zelf moet meewerken.

Infinitas

Foto hierboven: Infinitas van JLA Kliché. Verlaten stations in vale kleuren met ritme en diepte. Ik val er elke keer voor.

Gare Gongresstation

Foto hierboven: Gare Gongresstation van comeonstacks. De kleuren geven echt een oude indruk. Toch is dit station Brussel Congres opgepoetst voor zijn nieuwe functie: museum. Je komt nog eens iets te weten in de BrusselBlogt pool.

les 4 mercenaires @ Meyboom

Foto hierboven: les 4 mercenaires @ Meyboom van Pascalinou. Het was ook nog meiboomplanting vorig week-end. Foto in heel andere stijl, beetje donker, maar het heeft iets.

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.