Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 32 (2008)

Ook BrusselBlogt heeft last van de zomerse komkommertijd en dat is eraan te merken: de ene Brussel in Beeld volgt de andere naadloos op. Er zijn de afgelopen week slechts een 35-tal foto’s aan de BrussselBlogt-pool toegevoegd. Gelukkig nadert de vakantie haar einde. En ook dat is te merken aan de ijverige studenten die voor hun tweede zit over de studieboeken zitten gebogen.

IMG_6600

Foto hierboven: Arc-en-ciel sur Bruxelles ce jeudi 7 août 2008 van -= ph@Zer Online =-.

sans papier begijnhofkerk

Foto hierboven: sans papier begijnhofkerk van Legasse Photo.

As planes go by

Foto hierboven: As planes go by van jompie.

IMG_1148

Foto hierboven: Station Brussel Zuid van Akbar Simonse.

.

Foto hierboven: Copacabana 9441km … bruxelles Plage 3 km! van naftalina007.

city angels

Foto hierboven: city angels van ie-fotografie.

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.