Categorieën
Resto, Café & Uitgaan

Opmerkingen… en oplossingen?

ik word het gekanker op deze site stillaan een beetje moe!

frederic

Los daarvan -en dit is een algemene opmerking- heb je wel een punt dat er vaak erg zwart-wit discussies gevoerd worden met nogal een negatieve bijklank op deze site (met alle respect voor dit initiatief, want Brusselblogt is intussen een vaste waarde geworden). Misschien ligt het aan het medium, misschien ligt het aan de keuze van onderwerpen. ‘k weet het niet. Maar zie het eerder als een een open oproep om wat meer atypische onderwerpen te posten. Kijk maar eens naar Gentblogt ofzo… Tja, nu ben ik waarschijnlijk bij deze zelf die kant aan het opgaan?

Thijs

De reden waarom op deze blog heel wat frustratie gespuid wordt is waarschijnlijk omdat BB het enige onafhankelijke Nederlandstalig kanaal is waar dit kan. (zeker hiervan? red.)

jo
Wat meer atypische onderwerpen posten zal lukken zodra we met meer medewerkers zijn. Maar weinig van de 40 redacteurs van BB over de jaren blijven nog over. Sommige mensen vertrokken uit Brussel, anderen vonden het wat moeilijker om te blijven schrijven. Velen hiervan hadden talent… talent vinden is één ding, talent houden blijkbaar niet zo eenvoudig.
Maar als jullie het gekanker beu zijn, wat meer atypische onderwerpen willen -en dit zijn terechte opmerkingen die wij best wel ter harte nemen – dan moet je misschien ook eens nadenken om zelf op deze blog te komen schrijven? Het kost niet veel meer moeite dan het schrijven van commentaren… en je mag een pint komen drinken op de redactievergaderingen 😉 Denk er eens over na, wil je?

Share