Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 10 (2009)

De ene Brussel in Beeld volgt de andere op. We beginnen met zwart-wit, maar gaan daarna verder in kleur (in tegenstelling tot vorige week). Een reeks met humor, op de twee laatste beelden na.

Carnaval de Saint-Gilles

Foto hierboven: Carnaval de Saint-Gilles van silvu1. Gewaagd afgesneden. En zo weten we ook weer dat er in Sint-Gillis een carnavalstoet was.

IMG_9414

Foto hierboven: IMG_9414 van -=: ph@Zer.be :=-. Het ballonetje rechts boven doet het hem helemaal. Een foto die me vrolijk maakt.

IMG_9247

Foto hierboven: IMG_9247 van -=: ph@Zer.be :=-.

Geeks

Foto hierboven: Geeks van Dr Strangelove’ Sketchbook. Ik begrijp de tekst niet helemaal (trouwens: ook op de Flickr site wordt gezocht naar een goede vertaling), maar toch spreekt deze foto me aan. Het zullen de kleuren wel zijn, of anders de combinatie van potten in woord en beeld.

History loops

Foto hierboven: History loops van askthepixel. Ik wou zeggen dat ook dit een humoristische foto is, maar mag er met zulke ernstige onderwerpen wel gelachen worden? In de comments op Flickr zegt iemand ook heel mooi:” sometimes, graffiti is necessary!“.

03.03.2009

Foto hierboven: 03.03.2009 van bart_azare. De weerspiegeling van een man.

shadow of my Mind

Foto hierboven: shadow of my Mind van Dr Strangelove’ Sketchbook. De schaduw van een man (of vrouw?).

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.