Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 28 (2009)

De Vlieger

Foto hierboven: De Vlieger van Koen Cobbaert. Indrukwekkend. Deze doet me denken aan foto’s getrokken door een vliegtuigraam.

Killing in the name of

Foto hierboven: Killing in the name of van askthepixel. Het lijkt wel een musical, maar het is eerbetoon aan Magritte.  Surrealisme op de Kunstberg.

emilie (8)

Foto hierboven: emilie (8) van bart_azare. De link met Brussel wordt in deze foto wel losser, maar de locatie en de fotograaf maken de band. Dus emilie mag ons allen betoveren in deze reeks.

toppers

Foto hierboven: toppers van ie-fotografie. De zon is een krullebol! Als je maar lang genoeg kijkt. Zo weten we dat ook weer.

Open

Foto hierboven: Open van askthepixel. Dit is geen alledaags Brussels beeld, maar zou wel degelijk Brussels moeten zijn. Waar werd dit getrokken? Iemand een idee?

Arna Quinze / Guldenvlies / demolition

Foto hierboven: Arna Quinze / Guldenvlies / demolition van radio canaille. De foto is misschien wat vaag qua contrast (door een hotelraam aan de overkant?). Maar het is getrokken vanaf zo’n ongewoon standpunt, dat hij de selectie van deze week toch haalt. Al is het beeld ondertussen passé.

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto?s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.