Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 31 (2009)

Het is zomer en dus is het kermis. De selectie bevat twee beelden van de foor aan het Zuidstation. Verder nog nakomers: één van de Scott Kelby Worldwide Photo Walk en één van de politiestoet op 21 juli. De eerste twee foto’s zijn echter niet verder onder te brengen knappe Brussel beelden.

read forrest read

Foto hierboven: read forrest read van ie-fotografie. Origineel standunt (de grond! let op de metalen ‘knoppen’) en prachtige combinatie van bewegende metro en stilstaande man.

Et saucisses ?

Foto hierboven: Et saucisses ? van Christophe Derivière. Grappig beeld en netjes symmetrisch getrokken. Het zwart wit past er ook mooi bij.

Scott Kelby Worldwide Photowalk Brussels 2009

Foto hierboven: Scott Kelby Worldwide Photowalk Brussels 2009 van Koinsky. Flitsen bij daglicht. En het werkt nog ook! De skater komt goed uit.

kermis - shoot me

Foto hierboven: kermis – shoot me van europics. Wat een kleurenfestival. De foto heeft een vervreemdend effect ook de wazige randen geven er een speciaal sfeertje aan.

Police on my back

Foto hierboven: Police on my back van e³°°°. 4 op een rij. En geen enkele ervan kijkt naar mij.

LARGE33

Foto hierboven: LARGE33 van Soul’. Wazig beeld, alsof het uit een film komt. Vale kleuren, alsof het uit een oude film komt.

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.