Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 37 (2009)

Foto’s uit Etterbeek, Jette, Schaarbeek, Marollen en Brussel centrum.

Maar eerst een foto in Kunst-Wet getrokken.

Au plaisir de vous revoir

Foto hierboven: Au plaisir de vous revoir van Minacat. Zo’n ontroerende foto. Je moet het maar kunnen. Prachtig beeld. Dat gebogen hoofd. Heel verhalend.

Foto hierboven: Untitled van ffrederic. Heerlijk, toch, stiekem binnengluren bij andere mensen. Dit is in Etterbeek. Let ook op haar benen.

Collage Wall -Marolles - Brussels - Belgium

Foto hierboven: Collage Wall -Marolles – Brussels – Belgium van Bichro. Let op de benen!

La course

Foto hierboven: La course van Minacat. Deze neemt dan weer de benen.

Marolles - Brussels - Belgium

Foto hierboven: Marolles – Brussels – Belgium van Bichro. Ja, dat moeten ze niet doen, he. Een mooie foto van Het Warm Water in de pool steken, wanneer ik de selectie doe. Dan kan ik niet meer objectief zijn… 🙂

Serre Marais de Jette

Foto hierboven: Serre Marais de Jette van michaeluyttersp. Deze geheimzinnige serre staat in Jette. Heel mooi hoe de zon door de bladeren naar binnen schijnt en een schittering-effect heeft.

Insomnia - Bruxelles 64

Foto hierboven: Insomnia – Bruxelles 64 van Dr Strangelove. Een rustgevende foto om mee af te sluiten, van iemand die niet kan slapen (?) in Schaarbeek.

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.