Categorieën
Podium Resto, Café & Uitgaan

Dit weekend: van hot naar… de skipiste!

Je hebt zo van die weekends dat er in Brussel zoveel te zien en te beleven valt dat je gewoon niet meer weet waar te beginnen. Dit weekend is er zo eentje, een selectie: vrijdagavond kan je de recentste creatie nieuwZwart gaan bekijken van choreograaf Wim Vandekeybus in de KVS (20 euro, om 20u). Zeker een aanrader voor de meerwaardezoeker! En voor de nachtraven onder ons kan je terecht in café Bonnefooi voor een portie funk & electro met maître d’hôtel DJ Uptone.

Ben je op zoek naar dat ene vintage meubeltje of dat ontbrekende Sega Megadrive spelletje dan moet je je zaterdagmorgen vroeg reppen naar de rommelmarkt in de Zennestraat of die in de Vlaamsesteenweg.
Tussen 14u en 18u kan je voor de prijs van een metroticketje de Brusselse ondergrondse induiken en verschillende optredens meepikken tijdens Musikometro. Aanstormend talent wordt er afgewisseld met al iets meer gevestigde waarden als The Black Box Revelation, Sukilove, Tom Pintens,…

Zondag is het zalig wakker worden, want alle auto’s blijven aan de kant. Autoloze zondag! Wie géén zin heeft om te wandelen of fietsen kan skilatten aantrekken of in een bobslee kruipen. Voor de gelegenheid heeft het BOIC een 7 meter hoge en 80 meter lange skipiste in het Jubelpark geïnstalleerd.
Afsluiten doen we in stijl. Symbolisch om 20u09 opent het gloednieuwe congrescentrum Square op de kunstberg met een wervelende openluchtshow: acts, performances en vuurwerk. Brussel heeft er opnieuw een landmark bij!

Share