Categorieën
BrusselBlogt.be

Wordt BrusselBlogt.be Site van het Jaar?

SvhJ2009_995x123

Het is weer zover! Voor de dertiende keer kiest Clickx Magazine de ‘Site van het Jaar’. En er is goed nieuws, want uw eigen BrusselBlogt.be heeft de eindselectie gehaald en maakt deel uit van de genomineerde sites!

Wat moet u doen om voor BrusselBlogt.be te stemmen? Surf naar www.sitevanhetjaar.be en volg de korte registratieprocedure. In elk van de 22 categorieën mag u tot drie sites aanduiden. Categorieën die u niet interesseren kunt u gerust overslaan. U moet er alleen voor zorgen dat u op het einde in minimum één categorie heeft gestemd. BrusselBlogt.be vindt u terug in de categorie Stadsblogs, alfabetisch op de tweede plaats.

Door te stemmen kunt u ook mooie prijzen winnen. Geef een antwoord op de wedstrijdvragen en dan wint u misschien een Samsung ST500 S, Mio Moov Spirit V505 TV, Sitecom Media Router, Pinnacle Studio Ultimate Collection of LaCie Starck Desktop Hard Drive 1 TB!

Stemmen kan vanaf vandaag dinsdag 17 november tot en met zondag 6 december 2009. Doen!

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.