Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 49 (2009)

Zo divers is Brussel. Zo verschillend deze foto’s.

Hoop

Foto hierboven: Hoop van Koen Cobbaert. Af en toe zit er een pareltje in de pool. Zoals deze. Je waant je in het Zuiden van Frankrijk. Bekijk hem in het groot.

Bruxelles - Résidence Palace

Foto hierboven: Bruxelles – Résidence Palace van saigneurdeguerre. Leuk: de kleuren groen en bruin en wit, de strakke, symmetrische compositie, het guitige snoetje, het felle licht.

GHOST ADS

Foto hierboven: GHOST ADS van Spaceopera.

"Italian Shoes" - Send in for De Standaard photocontest.

Foto hierboven: “Italian Shoes” van Imaginary.vision. Waar is de rolstoelgebruiker naartoe?

L'indifférence

Foto hierboven: L’indifférence van Cyber Phil. Had de man anders gekund dan onverschillig zijn? Is betalen voor parkeerplaats ook niet een vorm van verschillig zijn?

'Anne's Edmond' - Toilet of Atelier Salu, Laken, Brussels Belgium 2009 (35mm)

Foto hierboven: Anne’s Edmond’ – Toilet of Atelier Salu, Laken, Brussels Belgium 2009 (35mm) van Imaginary.vision. Wie legt er nu een gedenksteen in de wc? Of was die steen er eerst? Wie zet daar dan een toilet? Mysterie!

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.