Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 51 (2009)

Eerste sneeuw | Tombe la neige

Sneeuw is wit, sneeuw is mooi, sneeuw is puur. Anderen zeggen: sneeuw is koud, sneeuw is vuil, sneeuw is nat… maar bovenal: sneeuw inspireert. Ook onze fotografen lieten zich deze week inspireren door de eerste sneeuw in Brussel… tombe la neige. (En natuurlijk met excuses van uw dienaar voor de vertraging waarmee u deze aflevering van ‘Brussel in Beeld’ te zien krijgt. Ik zat vast… in de sneeuw.)

Jeux Divers ... # VII

Foto hierboven: Jeux Divers … # VII van /// Jeem ///.

Brussel in de sneeuw

Foto hierboven: Brussel in de sneeuw van batigolix.

Parc Duden

Foto hierboven: Parc Duden van Exibit.

Avenue du Parc

Foto hierboven: Avenue du Parc van Exibit.

#36-12

Foto hierboven: #36-12 van sophie.la.

Brussels 12/18/2009

Foto hierboven: Brussels 12/18/2009 van pierre_bl.

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.