Categorieën
Podium

Mollig meisje (11-14 jaar) gezocht voor kortfilm

Voor de opnames van mijn Master afstudeerfilm, ben ik op zoek naar een vlaams meisje (11-14 jaar) met een maatje meer voor de hoofdrol in de kortfilm ‘CHANTALLEKE’.

De film vertelt het ‘coming of age’ verhaal van Chantal die het moeilijk heeft op te groeien in de harde wereld rondom haar.

Het grootse deel van de film wordt in Brussel gedraaid (schoolscènes, caféscènes,…). De opnames zijn gepland in april en de première vindt plaats op 25 juni 2010 in de Sfinx bioscoop te Gent. Daarna zal de film vertoond worden in het festivalcircuit.

Ben jij dat Vlaams meisje met een charmant maatje meer? En heb je altijd al in een film willen meespelen, dan is dit echt jouw kans!

Aarzel niet, motivatie is belangrijker dan ervaring!

Stuur een mailtje met wat info over jezelf, waarom je graag zou willen meespelen en een recente foto naar wannesdestoop@hotmail.com

De auditie vindt plaats in februari waarvan de uiteindelijke datum nog wordt meegedeeld. Per mail krijg je meer informatie over de kortfilm.

Mocht je nu niet aan bovenstaand profiel voldoen, maar je kent wel iemand die Chantal zou kunnen zijn… geef het bericht door aub!

Een showreel van mijn werk kunnen jullie vinden op http://www.vimeo.com/5821518

Showreel from Wannes Destoop on Vimeo.

Ik kijk er alvast naar uit jullie te ontmoeten!

Wannes Destoop

Master filmregie KASK Gent

Share