Categorieën
BrusselBlogt.be

BrusselBlogt viert 5 jaar met nieuwe look


BrusselBlogt.be zit in een nieuw kleedje. Hiermee vieren we ons vijfjarig bestaan. BrusselBlogt.be neemt een unieke plaats in het Brusselse medialandschap in. Het is de enige plek waar Brusselaars zelf het woord nemen. Populaire onderwerpen zijn taal, wonen in Brussel, mobiliteit, veiligheid, concerten, culturele evenementen, horeca, winkels en natuurlijk de wekelijkse fotoselectie van Brussel in Beeld. De site staat altijd open voor nieuwe redacteurs.

De site werd als BrusselBlogt.be geboren in 2005 toen oprichter Peter Forret enkele redacteurs om zich heen verzamelde en een van de eerste stadsblogs lanceerde, gehost bij Openminds. De ploeg van het eerste uur is ondertussen grotendeels vernieuwd en dat levert nu ook een nieuwe huisstijl op. Een eigentijdse look is net zo belangrijk als interessante posts om nieuwe bezoekers aan te trekken. Het nieuwe design werd ontworpen door Thijs en toegepast op WordPress door Mike.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.