Categorieën
Ontdek je plekje

TwitterTrippen in Brussel

Aanstaande woensdag 27 oktober gaat Saskia Videler TwitterTrippen in Brussel. Twitter-wat? TwitterTrippen. Slechts gewapend met haar smartphone en in opdracht van de krant De Standaard gaat Saskia Brussel verkennen aan de hand van tips die haar via Twitter worden aangereikt. Ze hoopt dan ook vooral die aspecten van Brussel te ontdekken die in geen reisgids te vinden zijn.

Wil jij Saskia helpen? Dat kan! Deel vanaf nu, maar zeker ook op woensdag jouw favoriete plekjes met Saskia. Zij laat de hele dag weten waar ze is, dus al jouw suggesties voor activiteiten, eet- of koffiehuisjes, musea, galerieën, shops en andere must see’s en must do’s zijn welkom.

Een paar twittertips:

  • Richt je tweets tot @sasvangent en gebruik de hashtag #twussel (dat laatste is ook handig voor twitteraars die heel het parcours van Saskia via Twitter willen volgen).
  • Geef waar mogelijk bij je tips een fysiek (huis)adres mee.
  • Hou rekening met Saskia’s locatie. Geef haar tips over de buurt waar ze zich bevindt, of waar ze naartoe gaat.
  • Geef tips die niet in elke reisgids staan. Het Atomium en Manneke Pis weet Saskia wel te vinden. Ze ontdekt liever jouw favoriete frietkot, de mooiste boom, de leukste boetiek of de vriendelijkste kroegbaas van Brussel.

Saskia heeft nog niet beslist welke wijken van Brussel ze precies wil gaan ontdekken. Ook daar kan je haar bij helpen. Geef je suggestie(s) door via Saskia’s blog, of twitter haar op @sasvangent en gebruik de hashtag #twussel.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.