Categorieën
Brussel in Beeld Den Vijfhoek Faits divers People & Lifestyle Podium

Lakense Memorabilia de Février

Bonjour, goeiendag,

Comment-dit? “Wa ne raren titel”, hoor ik u peinzen. En ongelijk kan ik u hierin niet geven. Laissez-moi da een bitje explikeire.

Momenteel werk ik aan een project in de Lakensestraat, of de rue de Laeken, in den tijd was da de chausée de Malines, ma nu spreek ik al van heel vroeger. Enfin, ik heb mij hier geïnstalleird in de M’atuvu galerie, Lakensestraat 113, waar da’k de 25e februari omstreeks 18u een vernissage zal geven met mijn ter plaatse gemaakte werken en bevindingen. C’est à dire, foto’s, tekeningen, schilderijen, teksten,… en dit alles in verband met de Lakensestraat.

Sinds 1 februari ben ik aan dit project aan’t werken en ik heb reeds enkele fijne ontdekkingen en ontmoetingen achter de rug. Mijn plan is om dit t/m de 20e feb. vol te houden en me de laatste 5 dagen voor de vernissage volledig te concentreren op de tentoonstelling. U kan het volledige project volgen op mijn blog.

Hieronder vind u ook enkele foto’s van de plekken die’k al bezocht in de Lakensestraat. Volgende week zal ik u verder op de hoogte houden. Mensen die me informatie kunnen geven over de Lakensestraat, mogen me altijd contacteren.

Merci et bonne journée eh, tischkes!
http://samtuvu.wordpress.com


Share