Categorieën
BrusselBlogt.be Foto Podium Sint-Joost-ten-Node

Openbare harp

Tête-à-tijd

Neen, dit is geen foto van gisteren waarbij naar alternatieve gebruikswijzen voor bushokjes wordt gezocht als die even iets minder frequent langskomen. Alhoewel ook dat een leuke wedstrijd zou kunnen zijn voor de creatieve hoofdstedelingen.

De harpiste, die we zondagnamiddag op het Sint-Joost-plein aantroffen, is één van de levende flyers van tête-à-tijd. Dat is een mini-festival dat op 30 april 2011 georganiseerd wordt door een groep Sint-Joostse enthousiastelingen. Muziek op plaatsen waar buurtbewoners vaak moeten wachten: wassalon, kapper, metro, … Een leuk idee, en wat mij betreft hoop ik alvast nog veel “muzikale flyers” tegen te komen, de komende maanden!

Share

Door nico

Nico. Bijna 30. Jonge vader. Blijven hangen in Brussel na studies. Ambtenaar. Gewoond in Etterbeek, Aalborg (DK), Oudergem, Etterbeek, München (DE), Schaarbeek en nu Sint-Joost-ten-Node. Levensgenieter (naar eigen gevoel), beetje workaholic (volgens anderen) - maar daaraan wordt gewerkt :-). Bierliefhebber, amateur-kok. Totaal a-muzikaal. Believer van het goede in de mens en/of maatschappij.
Check www.deblauwe.be als je meer wenst te weten...