Categorieën
People & Lifestyle Wonen in Brussel

Gekortwiekt

Na een vermoeiende werkdag neem ik plaats in de kappersstoel van  Wella/CN Celini in City 2. Ik vind dat mijn haar te lang wordt, het voelt onverzorgd aan, ik wil ballast kwijt. Resoluut kies ik voor “couper court”. De kapper van dienst knikt instemmend en gaat aan de slag. Of ik mijn bril wil afnemen? Ik zie geen steek voor ogen. Als hij klaar is, rest er niets meer van mijn weelderige haardos en ben ik gekortwiekt. En dat, met gel, voor een stevige 21,50 euro.

Waar ga jij naar de kapper in Brussel? En zou je hem of haar aanraden?

Ter inspiratie: CityPlug geeft een overzichtje van Brusselse kapsalons. Gebruikers van de site geven een hoge score  aan Laurence M at Home in Ukkel (Grasmusstraat 90), Ashida Junko in Elsene (Washingtonstraat 2) en Philippe Gonay in Brussel-stad (Dansaertstraat 52).

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.