Categorieën
Brussel-Stad Podium

Hoofdstedelijke bibliotheek verkoopt afgevoerde media

Het is een jaarlijkse traditie: de Hoofdstedelijke Openbare Bibliotheek verkoopt weer haar afgevoerde media tegen een zacht prijsje.

In totaal gaat het over 7.000 items, vooral boeken, en in mindere mate cd’s en dvd’s. Een aanbod voor volwassenen én voor kinderen, fictie en non-fictie.

Boekenverkoop 8 mei MicroMarché

De verkoop vindt deze keer niet plaats in of rond de bibliotheek, maar wel in MicroMarché, de avontuurlijke ontwerpersmarkt voor jonge creatievelingen in het centrum van Brussel.

MicroMarché vind je aan de Steenkoolkaai (aan het einde van de Vismarkt). Het metrostation Sint-Katelijne ligt op loopafstand.

Er is die dag ook gelegenheid om iets te drinken of te eten in het ViaVia Café, of een bezoek te brengen aan de vrijetijdsmarkt van jonge ontwerpers.

Praktisch:
Zondag 8 mei, van 11.00 tot 17.00 uur. MicroMarché, Steenkoolkaai 9, 1000 Brussel. De prijzen van de afgevoerde media variëren van 1 tot 3 euro.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.