Categorieën
Pellicule & papier People & Lifestyle

Flow Magazine

Flow

Beste bewonderaar van Brussel,

Houd jij er ook van om te ontbijten in één van de vele prachtige bars van Brussel? Vind jij het ook leuk om te ontspannen met lectuur die jou weer kracht en energie geeft om verder te leven op het tempo dat jij wil?

Als jij blij wordt van de geur van papier en glimlacht bij het lezen van mooie woorden dan ben ik er zeker van dat dit tijdschrift binnenkort een deel van jouw leven zal worden.

De Nederlandse creatievelingen achter de schermen van Flow schrijven over papier, het leven, creativiteit en alles wat ons bestaan wondermooi maakt.

Elke keer kijk ik uit naar de dag dat de nieuwe Flow in de winkel ligt. Ik ga hem het liefst halen in de krantenwinkel in het Centraal Station. Het hele proces -vanaf de vreugdekreet “Yes, hij ligt er!” tot het moment dat ik hem daadwerkelijk vasthoud- verrijkt mij met vitaliteit.

Ik geniet er van om in de lange gang van het Centraal Station te wandelen, onderweg naar mijn nieuwe portie inspiratie en creativiteit. Ik gebruik niet graag clichés maar soms geef ik er aan toe: je moet Flow kopen om te begrijpen wat ik bedoel.

Als je hem koopt, vergeet dan naast te lezen ook niet te voelen en te ruiken. Laat je mij weten wat je er van vindt?

Stefanie

Share