Categorieën
Mijn favoriete plekje Sint-Jans-Molenbeek

Mijn favoriete plekje (6)

Brussel telt vele bijzondere plekjes. Soms zijn ze alom bekend, soms leiden ze een verborgen bestaan. Elke inwoner en bezoeker heeft zo zijn persoonlijke voorkeur. In deze rubriek gaan we op zoek naar de favoriete plekjes van mensen die de stad een warm hart toedragen. Originele Brusselse tips, gelardeerd met een woordje uitleg en/of een foto. Vandaag laten we Katrien Braeckman aan het woord. Ze is teambegeleider info, onthaal & klantenzorg bij Muntpunt.

Het Bonneviepark is het pretpark van Molenbeek, een bom van kleuren en plezier, vlak aan metrohalte Graaf Van Vlaanderen. Voor de kleinsten zijn er schommels, zandbakken, klimpalen en klimrekken, een schip en een fort. Voor de pubers een voetbalterrein, en voor de oudsten turntoestellen en bankjes. Het is een plek die hoop geeft aan de buurt. Het is mijn favoriete plek in Brussel, want hier heb ik mijn zoontje voor het eerst horen schaterlachen. (Foto: @EAS-ADT, BRU+).

Meer lievelingsplekjes van Muntpunters vind je op de site van het Muntpuntteam. Wil je je favoriete plekje in Brussel graag met ons delen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar info@brusselblogt.be! Vertel ons wat jouw lievelingsstek is en waarom, en wij publiceren je bijdrage op onze site.

Share