Categorieën
Pellicule & papier People & Lifestyle

Gezocht: internationale koppels

In april verschijnt The World Book of Love (Het geheim van de liefde), een werk waarin 100 experts uit de hele wereld hun kennis over de liefde delen. Ze ontwarren het mysterie van passie en toewijding, maar behandelen ook de oorzaken van jaloezie en misbruik. In een geglobaliseerde wereld kunnen we leren van elkaars kennis over huwelijk en scheiding, puberliefde of ouderliefde. Het boek is samengesteld door Leo Bormans, bekend van de bestseller ‘Geluk. The World Book of Happiness’.

De internationale lancering van het boek vindt plaats op woensdag 17 april in het Huis van het Nederlands in Brussel in aanwezigheid van 25 koppels uit 25 landen. Ze worden er ontvangen met een lekker ontbijt, waarna de eerste exemplaren overhandigd worden. De 25 koppels tellen minstens één partner die uit een ander land komt. Ze zijn allemaal Nederlands aan het leren en kunnen dat dus voortaan ook met een boek over wat hen bindt: de liefde.

Wil je er zelf bij zijn? Of ken je koppels die in aanmerking komen? Inschrijven kan via nieuws@huisnederlandsbrussel.be. Meer info vind je bij Huis van het Nederlands Brussel.

Share