Categorieën
BrusselBlogt.be Podium

Dichtbundel: Een Kwestie van Splinters, Vers uit Brussel 2

Deze week verscheen het boek ‘Een Kwestie van Splinters’. Dit is de tweede editie van ‘Vers uit Brussel’, een dichtbundel met Nederlandstalige gedichten uit de hoofdstad.

Voor deze bundel gingen Herman Mennekens en Kurt Deswert, gedreven door hun liefde voor het Nederlands en de hoofdstad, op zoek naar het vaak verborgen dichterstalent in Brussel.

27 dichters leveren het bewijs dat Brussel ook op poëtisch vlak blijft bruisen. ‘Een Kwestie van Splinters’ is een zachte taal- en Brusselminnende dichtbundel vol ontdekkingen, met foto’s van Raf Van Overstraeten uit het dagdagelijkse Brusselse leven.

De voorstelling van het boek vond donderdag 10 oktober plaats in het Literair Salon van MuntPunt. Onder grote belangstelling en in aanwezigheid van Brussels minister Guy Vanhengel.

Boek 'Een Kwestie van Splinters'‘Een Kwestie van Splinters’ is een uitgave van het Willemsfonds, en voor een democratische prijs verkrijgbaar bij de betere boekhandel (Standaard Boekhandel, Passa Porta,…) of bij het Willemsfonds zelf (hans.vanrompaey@willemsfonds.be – 02 218 44 88).

Share