Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 52 (2013)

Dit is de laatste Brussel in Beeld van dit jaar. De redactie van BrusselBlogt.be dankt alle fotografen die het afgelopen jaar beeldmateriaal hebben ingezonden via “BrusselBlogt foto’s” op Flickr. We hopen dat het nieuwe jaar 2014 weer even creatief wordt.

Heb je zin om mee de foto’s te selecteren die wekelijks op BrusselBlogt.be verschijnen? Dat kan. We zijn nog altijd op zoek naar sélectionneurs. Begin dit jaar deden we al eens een oproep. Er kwamen heel wat reacties, maar door onvoorziene omstandigheden konden deze niet opgevolgd worden. Zie je het nog altijd zitten? Lees dan even de oproep die we destijds deden. Je bent nog altijd welkom en deze keer beloven we de aanvragen echt op te volgen.


Foto hierboven: Why I can’t fly ? van bruxella & bruxellius.


Foto hierboven: Lundi soir van Cyber Phil.


Foto hierboven: Sunrise with Wild Geeses ¬ 9245 van Lieven SOETE.


Foto hierboven: Brussels winter 2013 van Koinsky.


Foto hierboven: The Kink ¬ 9496 van Lieven Soete.


Foto hierboven: Brussel, kerstmarkt van HDR-newaddict.

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.