Categorieën
Podium

Zinnekeparade zoekt vrijwilligers

Op zaterdag 10 mei is het zo ver. Op die dag gaat de achtste Zinnekeparade uit. Het thema is dit jaar bekoring. Zinneke zag het licht tijdens Brussel 2000, Europese Cultuurstad. Het door de inwoners gedragen initiatief wil de kosmopolitische en pluralistische culturele rijkdom van Brussel in de verf zetten.

Heb je zin om mee te doen aan dit Brusselse evenement? Wil je net als vele artiesten, verenigingen en deelnemers uit Brussel en omstreken, mee in dit avontuur stappen? Word dan vrijwilliger op zaterdag 10 mei voor de Parade.

Geïnteresseerd? Neem dan deel aan de twee verplichte bijeenkomsten op woensdag 23 of donderdag 24 april en op dinsdag 6 mei. Het Zinneke-team zal er het project, het verloop van de dag en de specifieke opdrachten toelichten. Als je op 10 mei meewerkt, ontvang je een vrijwilligersvergoeding en ben je verzekerd voor de dag van de Parade. Als je je wilt inschrijven, stuur dan snel een mail met je gegevens (naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mail, geboortedatum en maat van T-shirt) naar johanna@zinneke.org. Meer info vind je op de Zinneke-website. (Dis Huyghe)

 

Share