Categorieën
Etterbeek Podium

Nieuw festival Kermezzo{o}

In het Jubelpark zijn er rare vogels neergestreken. Drie weken lang zorgt het gloednieuwe festival Kermezzo{o} voor cabaret, acrobatie, magie, comedy en muziek. Ieder dier vindt er zijn gading. Het geheel is feeëriek aangekleed rondom de fontein van het Jubelpark.

Kermis-mezzo- zoo

Op de website staat uitgelegd waar Kermezzo(o) voor staat: “Kermis” staat voor de gezamenlijke ervaring, “Mezzo” voor de verscheidenheid en “Zoo” voor de waanzin. En dat mag u inderdaad verwachten. Naast een handvol verschillende cabarets en evenveel soorten kinderevenementen, biedt het festival plaats aan meer dan 20 stand-up comedians. Dat het festival hoofdzakelijk door de Franstalige gemeenschap en pers gesponsord is, blijkt wel uit het aanbod. Bert Kruismans is de Nederlandstalige vreemde vogel in de bijt.

Naast de evenementen in twee mooie tenten, organiseert het festival elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 23 u een party in de club. Een aantal knappe drink- en eettentjes maken het geheel volledig. Neem wel een goed gevulde portemonnee mee, want de prijzen zijn aan de hoge kant.

Limbo

Een van de publiekstrekkers is de Limbo-show, die bijna dagelijks op het programma staat. Het gezelschap heeft al in vele landen opgetreden en doet nu voor het eerst België aan. Een schitterende show van hoogstaande acrobatie, die menige “aaahs” en “ooohs” bij het publiek oproept. En dat in een pittig tempo met een vleugje humor.

Win vrijkaarten voor een Limbo-show

Brussel Blogt mag 5 duokaarten wegschenken voor de Limbo-show van dinsdag 14 april om 21u.
Volgens de website van Kermezzo(o) is een van de grootste popiconen al twee maal naar de Limbo-show gaan kijken. Weet u wie? Mail dan het antwoord snel door naar BrusselBlogt, met vermelding van uw volledige naam. Voor de eerste 5 correcte inzendingen zal een duokaart klaarliggen aan de ingang van de show. De wedstrijd loopt tot maandag 13 april, 12 u.

Het Kermezzo{o}-festival loopt van 11 april tot en met 2 mei in het Jubelpark (kant Merode).

Share