Categorieën
Podium

Origami Classics pakt uit met wereldpremière

Zondagnamiddag neemt Origami Classics je in de Beursschouwburg opnieuw mee op een avontuurlijke reis door de klassieke muziek. Als afsluiter van het tweede seizoen staat Trio Metafora geprogrammeerd. Nadine Eder (fluit), Elise Gäbele (zang) en Alice Petre (harp) brengen werk van Benjamin Britten, Erik Satie, Aharon Harlap en Charles Rochester Young. Bovendien pakken ze uit met een wereldpremière. ‘The message of the Hurricanes. The warning in the odyssee about unleashing climate change’ is een compositie van David Holyoake en wordt voorzien van animatie door Lya Daha.

Trio Metafora met componist David Holyoake (© Isabelle Franpaix)

Het concert is op zondag 31 mei, om 15 u. Het dakterras van de Beursschouwburg is geopend voor een drankje voor of na de voorstelling. Twee babysitters zijn ter plaatse voor gratis kinderopvang. Kaarten kosten 15 euro, kinderen onder 12 jaar betalen niets. Je kunt reserveren via de Beursschouwburg of per e-mail bij delphine@origami-music.be.

BrusselBlogt mag twee duotickets weggeven. Stuur tegen donderdag een mailtje naar BrusselBlogt en geef een antwoord op de vraag: “Hoe oud is de Beursschouwburg dit jaar geworden?”

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.