Categorieën
Duurzaamheid

Wil jij Brussel beter, mooier en slimmer maken?

Bruss-it

Wil jij Brussel beter, mooier en slimmer maken? Samen met je vereniging, organisatie, school, wijk of burgercollectief? Met de tweede editie van de projectoproep ‘Bruss-it’ ondersteunt de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) projecten rond sociale stadsinnovatie. Sterke projecten rond gemeenschapsvorming in de gedeelde ruimte kunnen een subsidie tot 15.000 euro krijgen.

Een projectaanvraag indienen kan tot en met 19 april 2017. Wil je meer informatie? Kom dan naar het infomoment op dinsdag 14 maart. Je krijgt er uitleg over het thema en de criteria van de projectoproep.

Heb je al een projectidee en wil je graag feedback? Kom dan naar een feedbackmoment. Je stelt er je projectidee kort voor en je krijgt feedback. Je kan er ook ideeën uitwisselen en netwerken met andere aanwezigen.

Meer informatie nodig? Deelnemen aan een info- of feedbackmoment? Eén adres: www.brussit.be. Al het nieuws over de projectoproep volg je via de Facebookpagina van VGC Stedelijk Beleid.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.