Categorieën
Brussel in Beeld

Fotomarathon Capture Brussels

Brussel op sneltempo, door het oog van de camera. Doe mee aan de fotomarathon, neem binnen de vooropgestelde tijd de boeiendste foto’s over inspirerende thema’s in de stad en laat de jury jouw talent en liefde voor Brussel zien.

Fotomarathon Capture Brussels

Op zaterdag 18 maart 2017 organiseert Muntpunt in samenwerking met Serve the City Brussels de fotomarathon Capture Brussels. Ben je een professionele of amateurfotograaf, of gewoon iemand die van Brussel en foto’s houdt? Heb je zin in een artistieke en dynamische uitdaging? Leg jouw liefde voor Brussel dan vast op foto.

Je doorkruist de stad en neemt binnen de tijd foto’s over verschillende thema’s. Voor elk thema kiest de jury een winnaar. Bij de beoordeling ligt de de focus op creativiteit en ideeën, niet op de compositie of lichtinval. Jouw creatieve foto’s worden beloond met nog creatievere prijzen!

Samenkomst op zaterdag 18 maart om 10.00 uur in zaal De Wolken van Muntpunt (5de verdieping), Munt 6, 1000 Brussel. In de voormiddag krijg je een inleiding (spelregels, voorstelling van de jury, aankondiging van de thema’s). Daarna trek je erop uit om foto’s te maken. In de namiddag rond 16.00 uur maakt de jury de winnaars bekend.

Deelnemen aan de fotomarathon kost 8 euro. De volledige opbrengst van dit event gaat naar Serve the City Brussels. De winnende foto’s zullen op BrusselBlogt worden getoond in onze rubriek Brussel in Beeld.

Volg de fotomarathon via Facebook en Instagram.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.