Categorieën
Brussel in Beeld Wonen in Brussel

Deel foto’s van je leven in Brussel

Woon en werk je in Brussel en wil je een week lang meewerken aan een Instagram-campagne om promotie te maken voor het leven in de hoofdstad? Doe dan mee aan het project van Sylke Remels, Laure Beauchampet en Freya Decorte, studenten Communicatiewetenschappen aan de VUB.

(c) This is how we read

De drie studentes willen met hun campagne jonge mensen bereiken die al een positieve ingesteldheid hebben tegenover Brussel, maar er (nog) niet wonen. Daarvoor doen ze een beroep op vijf enthousiaste Brusselaars die een week lang op het Instagram-account foto’s delen van hun leven.

Je laat zien waar je woont en werkt in Brussel, welke leuke dingen je onderneemt in je vrije tijd en welke onbekende parels de stad verbergt. De foto’s komen ook automatisch op een Facebookpagina, waar fans aangepaste Brusselse prijzen kunnen winnen, zoals een concertticket of een restaurantbon. De actie start op maandag 16 april en duurt (voorlopig) vijf weken.

Interesse? Stuur als de bliksem een berichtje naar sylke.remels@vub.be !

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.