Categorieën
Brussel in Beeld

Verkiezingen in Beeld: We Need Your Photos

Je moet de afgelopen maanden al onder een steen hebben geleefd om niet te weten dat er aanstaande zondag — over twee dagen dus — parlementsverkiezingen zijn. In het Brussels gewest kiezen we wie naar het Europees Parlement, de Kamer van Volksvertegenwoordigers (het federaal parlement) en het (regionaal) Brussels Hoofdstedelijk Parlement gaat. Wie voor het Brussels Parlement een stem uitbracht op het Nederlandstalig kiescollege, kan bovendien mee bepalen welke zes Brusselaars een zitje in het Vlaams Parlement krijgen.

Verkiezingen worden vaak het feest van de democratie genoemd. En een feest is iets wat je graag in beeld brengt. Daarom deze oproep.

We Need Your Photos
We Need Your Photos

Trek er aanstaande zondag met je camera of smartphone op uit en breng de verkiezingen in beeld. Laat je verbeelding de vrije loop. Verschillende invalshoeken zijn mogelijk. Plaats je foto’s op Flickr, word lid van de groep “BrusselBlogt foto’s” en voeg je foto’s toe aan de pool. Op zondagavond rond 22.00 uur maken wij een selectie voor de rubriek Brussel in Beeld op Brusselblogt. Als er genoeg verkiezingsfoto’s zijn, dan dopen we deze aflevering voor de gelegenheid om tot Verkiezingen in Beeld.

O ja, Just One More Thing: u zweert het geheim van de stemming te bewaren; tu jures de garder le secret des votes.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.