Categorieën
Duurzaamheid Faits divers

Sla je slag bij de LV-taartenslag!

Goed nieuws voor zoetekauwen. Ambtenaren van het Vlaamse Departement Landbouw en Visserij (LV) organiseren in Brussel een heuse taartenslag. Ze zamelen daarmee geld in voor het goede doel. Vier Agrorun-teams nemen op 22 maart deel aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Een actie om duimen en vingers bij af te likken!

Er is een mooi aanbod aan taarten en andere specialiteiten: frangipanetaart, flantaart, rijsttaart, kriekentaart, confituurtaart, appelmoestaart, Aalsterse vlaai en mattentaarten (4 stuks per zakje). Dit alles voor de prijs van 9 euro per taart of zakje mattentaarten. De winst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.  

Praktisch

  1. Bestel je taart(en) tot en met dinsdag 25 februari om 12 uur door het formulier in te vullen. 
  2. Betaal het verschuldigde bedrag tot en met dinsdag 3 maart door te storten op rekeningnummer BE 59 9796 2725 2626 t.a.v. Nele Van Ginderachter. Vermeld in de mededeling LV-taartenslag, je naam en welke taarten je besteld hebt.
  3. De levering gebeurt op donderdagvoormiddag 5 maart in het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35, 1030 Brussel (bij Noordstation).

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.