Categorieën
Reizen & Toerisme

Win kaartjes voor Flowertime

2023 is een oneven jaar, dat betekent dat de Grote Markt van Brussel niet bedekt wordt met een bloementapijt van begonia’s. Bloemenliefhebbers kunnen zich in augustus wel laven aan Flowertime, een alternatief evenement van de makers van het Brusselse Bloementapijt en de Gentse Floraliën.

Van 11 tot 15 augustus richten enkele van ’s werelds beste florale kunstenaars vijftien zalen van het stadhuis in om hulde te brengen aan een andere Belgische specialiteit: het surrealisme en zijn grote schilders. Een geuren- en kleurenpracht die de verbeelding prikkelt op een van de mooiste plekken ter wereld, de Grote Markt, onlangs nog bewonderd door acteur Russell Crowe.

Wij mogen vijf duotickets voor Flowertime weggeven! Stuur een mailtje naar info@brusselblogt.be of een persoonlijk bericht naar ons Facebook-of Instagram-account, met je naam en adres én het antwoord op de vraag: Welke moerasbloem is het symbool van het Brussels Gewest? We loten de winnaars op dinsdag 8 augustus. Veel succes!

Flower Time 2019 (c) Fabian De Backer
Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.