Categorieën
Pellicule & papier

Win een duoticket voor Holly

Fien Troch mocht haar nieuwe langverwachte film Holly tonen in de officiële competitie van het Filmfestival van Venetië. Op 22 november komt de film in de Belgische zalen. We geven tickets weg!

Holly gaat over een doodnormaal meisje van vijftien, niet meteen de meest populaire van haar klas, maar wel zeer empathisch. Op een dag krijgt ze een vreemd voorgevoel en waarschuwt ze haar school, die zo een desastreuze brand ontloopt. Plots zijn alle ogen op Holly gericht en komt ze in een maalstroom terecht waarvoor ze niet heeft gekozen.

Wil je de film in een zaal naar keuze zien (in Brussel: Cinema Palace en Vendôme)? We mogen van de verdeler Cinéart twee duotickets weggeven. Stuur een berichtje per mail (info@brusselblogt.be) of een PM naar onze Facebook- of Instagram-pagina, en beantwoord de vraag: ‘Wat was de vorige film van Fien Troch uit 2016?’ Vermeld je naam en je postadres.

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.