Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in beeld – juni 2024

Zoveel fotografen, zoveel onderwerpen, zoveel sfeerscheppingen. Zich spiegelend aan Brussel is deze fotoselectie een melos van ideeën geworden.

Rogier - Metro entrance
Rogier – Metro entrance (Benny Poncelet)
2024-02-24_23-46-59_ILCE-7CM2_DSCCX1129_DxO
Fiesta Latina Carnival Edition 2024 – WCL – Aaron Rammy, Darkmondo Vs Frost, Daniel Akindele, Eddie Dark (Miguel Discart)
Brussels, Belgium - 1 June 2024
Zinneke Parade (Dimitri Devuyst)
Youngsters in Brussels (Winny Biets)
Kapellemarkt
Kapellemarkt (Niels Hanssens)
Zavel (Katrien_PI)
Een zonnig moment in juni (Veerle Aerden)
Kunstberg
Kunstberg (Niels Hanssens)
Place Poelaert (Eva Eysermans)

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Gebruik de hashtag #brusselinbeeld op Instagram. Via Flickr kan ook: maak een account aan, word lid van de BrusselBlogt-groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken elke maand een persoonlijke selectie.

Bericht aan de fotografen
Sinds enige tijd wijzigde Meta de wijze waarop met de hashtag wordt omgegaan wat maakt dat sommige foto’s niet worden getoond.
Om zeker te zijn dat hun foto’s in aanmerking komen voor de selecties die BrusselBlogt maakt melden fotografen die met Instagram foto’s delen met de hashtag #brusselinbeeld best eenmalig dat zij gebruik maken van de hashtag.
Fotografen van wie een of meer foto’s het afgelopen jaar werden opgenomen in een maandelijkse fotoselectie hoeven dit niet te doen.

Credits
Een zonnig moment in juni (Veerle Aerden): @veerleaerden
Fiesta Latina Carnival Edition 2024 – WCL – Aaron Rammy, Darkmondo Vs Frost, Daniel Akindele, Eddie Dark (Miguel Discart): Flickr-account (Some rights reserved)
Kapellemarkt (Niels Hanssens): Flickr-account (All rights reserved)
[Place Poelaert] (Eva Eysermans): @eysermanseva
Kunstberg (Niels Hanssens): Flickr-account (All rights reserved)
Rogier – Metro entrance (Benny Poncelet): Flickr-account (All rights reserved)
Youngsters in Brussels (Winny Biets): @winnybiets
[Zavel](Katrien_PI): @bruxselstratenstruinen
Zinneke Parade (Dimitri Devuyst): Flickr-acccount (All rights reserved)

Share

Door Michel

Heeft een boontje voor Brussel, pendelde jaren lang om er te gaan werken en komt er, ook nu nog, graag terug. Hij vindt multiculturaliteit, zeker in steden, onvermijdelijk en verrijkend. Dat verschillen zichtbaar en soms uitvergroot worden is er een consequentie van. Als ze inspiratie opleveren is het mooi meegenomen.